
1.Το στήθος της γαλοπούλας προσφέρει τις λιγότερες θερμίδες από κάθε είδος κρέατος.
2.Το ψητό κοτόπουλο έχει λιγότερες θερμίδες και λιπαρά από το κόκκινο κρέας μόνο αν καταναλωθεί χωρίς την πέτσα του.
3.Μη πλησιάζεις κοντά στη φωτιά τα μέρη του κρέατος που έχουν πολύ λίπος.
4.Aν ψήνεις κοτόπουλο ή ψάρι, μεγάλωσε την απόσταση μεταξύ κρέατος και φωτιάς.
5.Tο μοσχαράκι είναι το πλέον κατάλληλο είδος κρέατος για μπάρμπεκιου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου